Indelingsplan


interieurontwerp kantoor
interieurontwerp kantoor
interieurontwerp kantoor
interieurontwerp kantoor

Indelingsplan

 

Een indelingsplan vormt de basis voor een professioneel, praktisch en stijlvol interieur. Bij een verhuizing naar een nieuw kantoor of vernieuwing van het huidige kantoor is het van groot belang dat de ruimte zo praktisch en stijlvol mogelijk wordt ingericht. Het optimaal benutten van de ruimte en rekening houden met doorloopruimte en andere praktische zaken, er moet eenheid ontstaan. Wij helpen je door een indelingsplan te realiseren.

 

Waarom een indelingsplan zo belangrijk is

 

Een indelingsplan maakt ieder interieur tot een succes. Staat er een kantoorverhuizing op de planning of is de huidige indeling aan vernieuwing toe? Wij helpen je daar graag bij. Bij het realiseren van een nieuwe professionele huisvesting met een passend karakter is een stevige aanpak van groot belang. Julia is betrokken bij het gehele proces van ontdekken tot ontwerpen en van organiseren tot montage. Eén van de belangrijkste stappen binnen dit gehele proces is het opstellen van een indelingsplan. Een indelingsplan is een plan waarbij de nieuwe indeling van de (kantoor)ruimte wordt geschetst Hierbij wordt rekening gehouden met afmetingen, doorloopruimte en de algemene indeling van de meubels. Dankzij dit plan weet jij hoe de ruimte zo efficiënt ingericht kan worden, de belangrijkste redenen voor het laten opstellen van een indelingsplan zijn:

  • Een indelingsplan zorgt ervoor dat iedere vierkante meter van de ruimte goed benut wordt. Ruimte is net zoals tijd kostbaar. Deze willen wij allemaal zo optimaal mogelijk benutten. Dankzij een indelingsplan kan de meest effectieve en efficiënte inrichting worden bepaald waarbij het meeste uit de ruimte wordt gehaald.
  • Dankzij een indelingsplan weet de uiteindelijke uitvoerder precies hoe de ruimte ingericht gaat worden.
  • Met een indelingsplan leer je de ruimte voor het ontwerp en realisatie kennen. Er kan van tevoren worden bepaald waar eventuele zwakke punten van een ruimte liggen, waarna een goede oplossing wordt bedacht. Zijn er bijvoorbeeld donkere hoeken, onhandige wanden of smalle looppaden in de ruimte te vinden? Een indelingsplan dwingt men om alvorens de ruimte daadwerkelijk ingericht wordt, na te denken over deze moeilijkheden.

 

Indelingsplan laten maken door Julia


Als full service regisseursburo met passie voor interieur, exterieur en bouw, snappen we heel goed dat het jeukt om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met een nieuwe, stijlvolle inrichting van het kantoor. Je bent enthousiast en je wilt wat, dus het liefst begin je waarschijnlijk morgen al met de uitvoering van de (re)styling van het (kantoor)pand of de (kantoor)ruimte. De stappen vóór de daadwerkelijke uitvoering zijn echter net zo belangrijk als de uitvoering zelf, wellicht zelfs nog belangrijker. En, een goed doordacht interieur, dat is precies waar wij bij kunnen helpen. Vanuit een brede helicopterview wordt de situatie door onze interieurontwerper bekeken, waarna de huidige situatie en jouw wensen worden verwerkt in een indelingsplan. Onze werkwijze bestaat uit ontdekken, waarbij wij jou voorzien van passend advies op basis van wensen en details in de ruimte. Vervolgens volgt het onderzoeken, waarbij wordt gekeken naar de haalbaarheid van het nieuwe interieur. Het indelingsplan speelt hierbij een grote rol, maar het indelingsplan is ook van groot belang in de fase waarbij wordt gekeken naar de conceptontwikkeling en het design.

 

Laat onze interieurontwerper aan de slag gaan met jouw indelingsplan en ontvang advies over de ultieme nieuwe inrichting van de ruimte. Dankzij onze jarenlange ervaring en oog voor detail ontvang jij een deskundig indelingsplan waarbij efficiëntie, stijl, effectiviteit en design centraal staan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
  

Akoestiek kantoor verbeterenKantoor design
Duurzaam kantoorKantoor ideeën
Het nieuwe werkenKantoortuin
Hybride werkenModerne kantoorinrichting
Innovatief kantoorNieuw kantoor
Luxe kantoorinrichtingProjectmanagement kantoor
Kantoor architect
Werkplekstrategie
Kantoor renoverenKantoor verduurzamen