Innovatief kantoor


interieurontwerp kantoor
interieurontwerp kantoor
interieurontwerp kantoor
interieurontwerp kantoor

Innovatief kantoor

Een innovatief kantoor zal de creativiteit en productiviteit binnen het bedrijf stimuleren. Innovatieve kantoren zijn kantoren waarbij de ruimte optimaal wordt benut, medewerkers optimaal worden gestimuleerd om fijn te werken en waarbij wordt ingespeeld op hedendaagse trends. Ben jij op zoek naar de manier waarop jouw kantoor kan worden omgetoverd tot een innovatief kantoor? Wij kunnen je daarbij helpen!

 

 Maak een afspraak

Innovatief kantoor laten ontwerpen

Een innovatief kantoor; wat houdt het in?

 

Innovatie staat voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën en dingen, voor verandering en vernieuwing en voor outside-the-box denken. Een innovatief kantoor speelt in op trends, technologieën en behoeften van medewerkers. Het innovatieve kantoorconcept heeft alles te maken met de ontwikkeling van het nieuwe werken. Het nieuwe werken betekent flexibiliteit, dynamiek en nieuwe technieken. Flexibele werkplekken spelen in een innovatief kantoor een zeer grote rol. Medewerkers hebben geen eigen werkplek meer, maar wisselen in een innovatief kantoor veelal van plek. Dit innovatieve werken is een nieuwe cultuur en stelt bedrijven in staat om nieuwe creativiteit en inspiratie op te doen. Vraag uw innovatieve kantoorconcepten bij Julia + aan!

 

 Innovatief kantoor aanvragen

Innovatief kantoor laten inrichten


Hoe creëer je een innovatief kantoor?

 

Het creëren van een innovatief kantoor kan het beste worden gedaan door een kantoorarchitect. Kantoorarchitecten weten hoe zij interieur en exterieur met elkaar in balans kunnen brengen, evenals dat zij weten hoe de feeling van een bedrijf gematcht kan worden met het kantoorpand. Een innovatief kantoor wordt gecreëerd door te kijken naar:

  • De samenstelling van de werkplekken. In een traditioneel kantoor werken alle afdelingen vaak bij elkaar omdat dit makkelijk communiceren, samenwerken en overleggen is. In een innovatief kantoor wordt er veelal niet gekeken naar groepen, maar naar de individu. Het kan zijn dat iedereen een eigen werkplek heeft, dat één werkplek door verschillende medewerkers gebruikt kunnen worden of dat verschillende werkplekken door verschillende medewerkers gebruikt kunnen worden. Dit zijn 3 voorbeelden van innovatieve kantoorconcepten die vandaag de dag zeer populair zijn.
  • Een innovatief kantoor betekent ook inspelen op hedendaagse trends en nieuwe technologieën. Een veelvoorkomend probleem op de werkvloer is bijvoorbeeld dat medewerkers niet genoeg beweging gedurende de dag krijgen en daar zijn recentelijk veel innovatieve oplossingen voor bedacht. Een voorbeeld van een innovatief kantoor met oplossingen die helpen medewerkers meer beweging te krijgen zijn bijvoorbeeld werkplekken met zit-sta bureaus of vergadertafels op sta hoogte. Wanneer je daar nóg een schepje bovenop doet dan kun je ook denken aan innovatieve kantoorpanden met een deskbike of speciale ruimtes voor sport en beweging. In een innovatief kantoor is er ruimte om na te denken over actuele zaken die medewerkers aangaan en/of bezighouden.
  • Bij innovatieve kantoren wordt creatief omgegaan met de ruimte die er is. Een kantoor architect kan bijvoorbeeld helpen met het creatief inrichten van de ruimte, zodat iedere hoek benut kan worden zonder dat het kantoor vol is. Dankzij professionele hulp van architecten en interieurontwerpers kun je aan de slag met het creëren van een innovatief kantoor dat inspeelt op trends, creatief omgaat met de ruimte en medewerkers op hun gemak laat voelen.
  Laat uw kantoor ontwerpen!
Innovatief kantoor inrichten


Innovatief kantoor laten ontwerpen

 Voor een echt goed innovatief kantoor zal je rekening moeten houden met een tal van zaken. Dit zijn bijvoorbeeld het interieur en het exterieur, de ruimte en praktische zaken, de feeling en huisstijl van je merk en bedrijf en het gevoel van je medewerkers. Bij het realiseren van een innovatief kantoor komt vaak veel meer kijken dan dat men beseft en daarom is het een goed idee om hiervoor de hulp van een professional in te schakelen. Onze professionals kunnen jou helpen met de realisatie van een innovatief kantoor dat inspeelt op de trends, maar nóg belangrijker; een innovatief kantoor dat past bij jouw wensen en die van medewerkers en het bedrijf in het algemeen.