contact: mail of bel 085 273 6756

Ambitieus team zoekt Project Manager in Lochem

19-02-2019

#resultaatgericht #ondernemend #klantgedreven #regisseur #B2B #36-40uur #HBO #5>ervaring #Lochem
 

Even voorstellen

Wij zijn Julia. Persoonlijk, professioneel, prikkelend, proactief en praktisch. Julia is een verfrissende gamechanger in de markt. We blinken uit in het ontwikkelen en realiseren van professionele interieurconcepten. Met een gedreven team van vakidioten geven we gebouwen, projecten en interieurs een eigen karakter en identiteit. Vanuit een geheel eigen visie en aanpak brengen we de gewenste identiteit tot leven. Visueel, organisatorisch en functioneel. Slim, sterk servicegericht en samen. Hierin zijn we grensverleggend en grenzeloos. Dat is klantgericht volgens Julia. En daar zijn we trots op.

Onze uitdaging

Maar dat gaat niet zonder ijzersterke Project Managers. Ondernemende en resultaatgerichte teamplayers die mee willen bouwen aan het tot leven brengen van de concepten van onze klanten, maar het ook een uitdaging vinden om bij te dragen aan de groei & ontwikkeling van Julia. Groeien doen we. Maar we zijn ook ambitieus. Daarom hebben we op onze afdeling projecten in Lochem een werkplek vrij voor een PROJECT MANAGER die een next step in zijn of haar carrière wil maken. Echt een topper die graag de lead pakt. Iets voor jou?

Jouw uitdaging

Jij weet dat projectmanagement een vak is en kent de klappen van de zweep. Als Project Manager vertegenwoordig jij letterlijk en figuurlijk het karakter van onze organisatie. Jij krijgt en pakt de verantwoordelijkheid voor jouw projecten. Je zorgt dat het programma van wensen & eisen helder is, zet doelstellingen centraal en organiseert dat het beoogde design tot leven komt in het gebouw of interieur. Je bent in de lead in termen van kwaliteit, planningen, kosten, veiligheid, voortgang en behalen van deadlines. Jij zorgt voor de juiste documenten, tekeningen & middelen, op het juiste tijdstip, op de juiste plek bij de juiste mensen. Je regisseert het totaal, durft keuzes te maken en leidt het projectteam, dat bestaat uit interne mensen en externe partners. Efficiënt en effectief werken zit in jouw DNA.

Jouw rol

Jouw rol kan het beste getypeerd worden als regisseur. Daarin voel jij je prettig. Zo zorg jij voor resultaat en rendement. Tijdens het project ben jij contactpersoon voor onze klanten. Soms architecten, soms vastgoedorganisaties of soms directe (eind)gebruikers van het pand. Maar altijd voor klanten die anders durven denken en kwaliteit, meerwaarde en persoonlijke aandacht waarderen.

Elk contactmoment met een klant zie jij als een kans om meerwaarde te bieden en te streven naar 100% klanttevredenheid. Zo gaan jij en je team samen voor succes. Een geweldig eindresultaat. Daar krijg jij een kick van. Elk project weer. Daarom is projectmanagement een vak en een sleutelpositie binnen Julia. Durf jij het aan? En zie jij het als een uitdaging om onderdeel te worden van het succes? Dan komen we graag met je in contact.  

De beste match

 • Beschikt over HBO denk- & werkniveau.
 • Is 36 tot 40 uur beschikbaar.
 • Heeft kennis van en ervaring met turnkey projectmanagement (5>jaar).
 • Kennis van bouwkundig projectmanagement is een pré.
 • Heeft sterke affiniteit met professionele interieurconcepten.
 • Ziet het als een uitdaging om samen met het team the next step te zetten.
 • Zit op zijn/haar plek in een organisatie in ontwikkeling.
 • Voelt zich thuis in een klein, ondernemend en no-nonsense team.
 • Ziet zichzelf wel werken vanuit ons moderne pand in Lochem met uitzicht op het water. Uiteraard behoren een auto, laptop en telefoon ook tot jouw uitrusting.
 • Beschikt bij voorkeur over een eigen netwerk in de regio Oost-/Midden-Nederland.
 • Herkent zich in de termen proactief, resultaatgericht, praktisch en ondernemend.
 • Is gewend om met het Officepakket en overige relevante systemen te werken.

Enthousiast?
Ben jij enthousiast en wil je de mensen achter Julia eens persoonlijk ontmoeten? Pak dan nu de lead en solliciteer direct. Stuur je motivatie en CV naar Bert@Julia.eu. Heb je nog vragen over deze uitdaging? Neem dan gerust contact op met Bert Hendriksen (Hoofd bedrijfsbureau) of Mennolt Seelemeijer (Hoofd projecten) via 085 273 6756.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.