contact: mail of bel 085 273 6756

Enthousiast team zoekt ACTIEVE TALENTEN die graag ervaring in de (interieur)bouw willen opdoen. Oh ja; Aankomend monteur mag ook.

17-09-2019

#Monteur #Aanpakker #Doener #Flexibel #Kwaliteit #32-40uur #Lochem

Het vak leren

Ben jij geïnteresseerd in (interieur)bouw, wil jij met je handen werken en ben jij een doener? Maar weet je nog niet precies welke richting? Monteur bouw, afbouw of interieurbouw. Of in welk bedrijf jij je prettig voelt? Geen probleem! Julia biedt jou de mogelijkheid om dit samen te ontdekken. Het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen. Als Aankomend Monteur. Wij nemen graag de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar jouw montagetalent.

Talenten

Ben jij het actieve talent dat op zoek is naar een bedrijf waar jij praktijkervaring kunt opdoen? Als jong talent of wil jij een switch van baan maken? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Wil jij naast veel dingen doen ook graag wat leren? Meedraaien met ons team montage, service & onderhoud? BAM. Dat komt mooi uit. Want wij zien het als uitdaging om onze passie voor interieur, exterieur en turn-key projecten met je te delen. Wij leren je graag wat je in de schoolbanken niet leert. Zo kan jij zelf ervaren hoe boeiend het vak van monteur is.

Jouw team

Als talent word je onderdeel van een team van 15 vakidioten. Elk met zijn of haar eigen specialisme, passie en ideeën. Elk met een uniek karkater. Maar allemaal willen we werken aan topkwaliteit maatwerkmeubelen, eigenzinnige interieurs en uitdagende turn-key projecten. Dat zit in ons DNA.

Jouw job

Natuurlijk moet je het vak leren. Daar gaan we je bij helpen. Waar wij je niet bij kunnen helpen is jouw enthousiasme, een actieve werkhouding en jouw leergierigheid. Heb je dit in je? Dan kan je vanaf dag één meedraaien op montageklussen bij klanten. Je werkt vlot, veilig en netjes. Je demonteert en monteert. Je plaatst interieurdelen. Helpt collega-monteurs met alle voorkomende werkzaamheden in de montage. Je hebt gevoel voor techniek, je wilt veel leren, kwaliteit leveren en plezier in je werk hebben.

Tijdens je dagelijkse werkzaamheden werk je met diverse collega’s samen en vertellen zij je alle ins & outs over hun werk. Aan de andere kant kan jij ze het hemd van het lijf vragen om een typische Julia monteur te worden. Misschien ontwikkel jij zelfs wel de beste monteur. Elkaar elke dag weer een beetje beter maken. Daar gaan we voor. En jij? Durf jij het aan om bij Julia als Aankomend Monteur aan de slag te gaan?

De Aankomend Monteur bij Julia…

  • Heeft passie voor de bouw, afbouw of interieurbouw.
  • Is handig en wil het vak in de praktijk leren.
  • Heeft gevoel voor techniek.
  • Is 32 tot 40 uur beschikbaar.
  • Heeft een actieve werkhouding en is flexibel.
  • Is leergierig en weet van aanpakken.
  • Voelt zich thuis in een bedrijf waar kwaliteit, service en vakmanschap hoog op de agenda staan.
  • Voelt zich thuis in een jong, enthousiast team in een dynamische omgeving.
  • Is een toffe collega die weet wanneer er gewerkt moet worden, maar houdt ook van een grap en grol op z’n tijd.

Pak jij deze kans

Ben jij enthousiast, heb jij het karakter dat bij Julia past en zie jij het als een uitdaging om als Aankomend Monteur aan de slag te gaan? Dan komen we graag met je in contact. Bel Bert Hendriksen op 085 273 67 56 om alles te weten te komen over deze functie. Nodig jezelf uit voor een kop koffie om eens persoonlijk kennis te maken en een kijkje achter de schermen te nemen aan de Hanzeweg 14H in Lochem. Wie weet klikt het. Of mail direct jouw CV en een korte motivatie naar Bert@Julia.eu.

ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.