contact: mail of bel 085 273 6756

Enthousiast team zoekt veelzijdig SLEUTELFIGUUR met karakter.

17-09-2019

Oh ja; Monteur Afbouw mag ook.

#Monteur #Afbouw #Doener #Oplossingsgericht #Kwaliteit #Flexibel #32-40uur #Lochem

Even voorstellen

Wij zijn Julia. We blinken uit in het ontwikkelen en bouwen van interieurconcepten. Maatwerk voor de professionele markt. Maar we worden ook steeds vaker gevraagd voor volledige turn-key projecten. Met een gedreven team van vakidioten geven we bedrijfspanden, projecten en professionele interieurs een eigen karakter en gezicht. Vanuit een geheel eigen aanpak brengen we de gewenste uitstraling tot leven. Van kantoren tot winkelpanden. Van vakantieparken tot horeca. Van bibliotheken tot scholen. Van ontwerp tot montage. Hierin zijn we sterk. En daar zijn we trots op.

Jouw uitdaging

Waar we ook trots op zijn is dat we groeien. Daarom hebben we binnen ons team montage, service & onderhoud een plek vrij voor een MONTEUR AFBOUW die energie krijgt van het werken aan veelzijdige projecten. Met een tekening onder de arm, een volle bus kwaliteitsmaterialen, een deadline op zak en een flinke dosis enthousiasme; zo klaar jij de klus voor onze klanten.

Jij bent een sleutelfiguur. Letterlijk en figuurlijk. In ons team, voor onze leverancierspartners en richting klanten. Bij onze klanten werk je vlot, veilig en netjes. Je demonteert en monteert. Jij denkt in oplossingen en bent servicegericht. Je hebt technische affiniteit, bent leergierig, wilt kwaliteit leveren en hebt plezier in je werk. En dat laat jij terug zien in jouw montageklussen. Op locatie ben jij het visitekaartje van Julia. Klinkt goed hè?

Jouw team

Topprestaties leveren, dat gaat niet zonder ijzersterk montage-, service- & onderhoudsteam. Kies jij voor een job bij Julia? Dan word je onderdeel van dit team. Samen met handige, gedreven vakmannen (of vakvrouwen) werk je aan topprojecten. Iedereen vanuit zijn of haar ervaring, specialisme of talent. Vakmensen die zelfstandig kunnen werken, maar wel als team gaan voor een super eindresultaat. Vakmensen die blij worden van werken aan kwaliteitsprojecten. Interieur, exterieur of turn-key projecten. Zo scoren wij samen voor en met onze klanten.

Jouw werkzaamheden

Als MONTEUR AFBOUW bij Julia heb jij aan uitdaging geen gebrek. Sterker nog; jij hebt de kans om deze functie helemaal ‘jouw functie’ te maken. Je bent een doener en werkt graag met je handen. Je werkt zelfstandig waar het kan, in teams waar het handig/nodig is. Werkzaamheden die wij in ieder geval voor ons zien? Plafonds, wanden, verlichting of koven plaatsen, reparatiewerkzaamheden of onderhoud. Maar ook diverse timmerwerkzaamheden of lichte bouwwerkzaamheden verrichten behoren tot jouw functie.

Een afwisselende functie met veel vrijheid bij een dynamisch bedrijf, karaktervolle collega’s, korte lijnen, prettige werksfeer, hands-on mentaliteit, hoog kwaliteitsniveau en veel werkplezier. Bij Julia zoeken we vooral unieke karakters die hierbij passen. Iets voor jou?

De ideale monteur  

  • Beschikt over BBL-3 denk- of werkniveau. Of heeft montage-ervaring in de praktijk opgedaan.
  • Is 32 tot 40 uur beschikbaar.
  • Heeft ervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur 3 jaar of meer.
  • Heeft brede kennis van of interesse in materialen.
  • Voelt zich thuis in een klein, ondernemend en servicegericht team.
  • Herkent zich in de termen proactief, handig, nauwkeurig, flexibel en is communicatief vaardig.
  • Beschikt over een VCA basis certificaat of is bereid dit te behalen.
  • Is vooral een enthousiaste collega, die niet kan wachten om aan de slag te gaan.

Pak jij deze kans

Ben jij enthousiast, heb jij het karakter dat bij Julia past en zie jij het als een uitdaging om als Monteur Afbouw aan de slag te gaan? Dan komen we graag met je in contact. Bel Bert Hendriksen op 085 273 67 56 om alles te weten te komen over deze functie. Nodig jezelf uit voor een bak koffie om persoonlijk kennis te maken, jouw motivatie toe te lichten en een kijkje achter de schermen te nemen aan de Hanzeweg 14H in Lochem. Wie weet klikt het. Mail je liever? Dat kan ook. Mail jouw CV en een korte motivatie naar Bert@Julia.eu.

ACQUISITIE WORDT ZEKER NIET OP PRIJS GESTELD.