contact: mail of bel 085 273 6756

Gedreven team zoekt SFEERBOUWER met een passie voor interieur.

17-09-2019

Oh ja; Monteur Interieurbouw mag ook.

#Monteur #Interieur #Doener #Vakkundig #Kwaliteit #Flexibel #32-40uur #Lochem

Even voorstellen

Wij zijn Julia. We blinken uit in het ontwikkelen en bouwen van interieurconcepten. Maatwerk voor de professionele markt. Maar we worden ook steeds vaker gevraagd voor volledige turn-key projecten. Met een gedreven team van vakidioten geven we bedrijfspanden, projecten en professionele interieurs een eigen karakter en gezicht. Vanuit een geheel eigen aanpak brengen we de gewenste uitstraling tot leven. Van kantoren tot winkelpanden. Van vakantieparken tot horeca. Van bibliotheken tot scholen. Van ontwerp tot montage. Hierin zijn we sterk. En daar zijn we trots op.

Jouw uitdaging

Waar we ook trots op zijn is dat we groeien. Daarom hebben we binnen ons team montage, service & onderhoud een plek vrij voor een MONTEUR INTERIEURBOUW die energie krijgt van het werken aan veelzijdige interieurprojecten of unieke interieurconcepten. Jij timmert letterlijk langs de weg. Met een werktekening onder de arm, een bus vol gereedschap, de deadline voor ogen en jouw oog voor detail; zo klaar jij de klus voor en bij onze klanten op locatie.

Jouw team

Topprestaties leveren, dat gaat niet zonder ijzersterk montage-, service- & onderhoudsteam. Kies jij voor een job bij Julia? Dan word je onderdeel van dit team. Samen met handige, gedreven vakmannen (of vakvrouwen) werk je aan interieurprojecten van hoog niveau. Iedereen vanuit zijn of haar ervaring, specialisme of talent. Vakmensen die zelfstandig kunnen werken, maar wel als team gaan voor een super eindresultaat. Zo scoren wij samen voor en met onze klanten.

Jouw werkzaamheden  

Als MONTEUR INTERIEURBOUW bij Julia heb je aan uitdaging geen gebrek. Je monteert interieurdelen en/of maatwerk meubelen op locatie. Jij denkt mee over constructies, werkt aan oplossingen en bent servicegericht. Je werkt vlot, veilig en volgens een hoog kwaliteitsniveau. Jij bent een sfeermaker, laat het interieur tot leven komen en geeft het een persoonlijk karakter. Je bent een doener, die graag met z’n handen werkt.

Soms komt die ene eyecatcher van een maatwerkmeubel helemaal zelfstandig uit jouw handen. Soms slaan jullie de handen als montageteam in één en realiseren we samen een award winning interieurconcept dat bruist van de merkbeleving. Zo sta jij ook je ‘mannetje’ in turn-key projecten. Maar jij bouwt altijd (aan) het interieur zoals het vanuit het ontwerp bedoeld is. Hier laat jij klanten in de praktijk ervaren wat de PLUS van Julia is. Daar komt jouw passie voor maatwerk interieurs naar boven en gaat jouw hart sneller kloppen.

Een afwisselende functie met veel vrijheid bij een enthousiast bedrijf met mooie klanten, karaktervolle collega’s, korte lijnen, prettige werksfeer, hands-on mentaliteit en veel werkplezier. Bij Julia zoeken we vooral unieke karakters die hierbij passen. Iets voor jou?

De ideale monteur interieurbouw

  • Beschikt over MBO werk- of denkniveau.
  • Is 32 tot 40 uur beschikbaar.
  • Heeft een opleiding richting interieurbouw of meubelmaker. Volg je op dit moment een opleiding in deze richting, dan is dat een pré.
  • Heeft ervaring als Monteur in de interieurbouw. Bij voorkeur 3 jaar of meer.
  • Heeft brede kennis van of interesse in materialen.
  • Voelt zich thuis in een klein, ondernemend en servicegericht team.
  • Herkent zich in de termen proactief, vakkundig, nauwkeurig, flexibel en is communicatief vaardig.
  • Beschikt over een VCA basis certificaat of is bereid dit te behalen.
  • Is vooral een enthousiaste collega, die niet kan wachten om aan de slag te gaan.

Pak jij deze kans

Ben jij enthousiast, heb jij het karakter dat bij Julia past en zie jij het als een uitdaging om als Monteur Interieurbouw aan de slag te gaan? Dan komen we graag met je in contact. Bel Bert Hendriksen op 085 273 67 56 om alles te weten te komen over deze functie. Nodig jezelf uit voor een bak koffie om eens persoonlijk kennis te maken, jouw motivatie toe te lichten en een kijkje achter de schermen te nemen aan de Hanzeweg 14H in Lochem. Wie weet klikt het. Of mail direct jouw CV en een korte motivatie naar Bert@Julia.eu.

ACQUISITIE WORDT ZEKER NIET OP PRIJS GESTELD.