contact: mail of bel 085 273 6756

Gezocht: Junior Project Manager met groeiambitie

19-02-2019

#aanpakker #zelfstandig #klantgedreven #ambitieus #B2B #36-40uur #MBO-HBO
#1-3jaarervaring #Lochem

Een uitdaging met karakter

Junior Project Manager bij Julia. Dat is een uitdaging met groeipotentie. Met jouw projectmatige voelsprieten geef jij Julia karakter. Intern richting collega’s en extern richting onze klanten, leveranciers en samenwerkingspartners. Jij bent een belangrijke schakel in het aanjagen en realiseren van het project. Ondersteunend waar het moet, in de lead waar het kan. Samen met de ervaren Project Managers zet jij alles op alles om projecten soepel, slim en gestructureerd door de organisatie te sturen. Alles voor een topresultaat. Een gebouw, interieur of project met een eigen karakter of identiteit. En 100% klanttevredenheid. Daar gaan we voor. En jij? Een job voor jou?

A day at the office

Elke dag is uiteraard anders, maar op hoofdlijnen ga jij je bezighouden met het coördineren en begeleiden van meerdere hectische projecten. Van begin tot eind. Je inventariseert locaties, doet opnames en zorgt dat alle gegevens netjes in onze systemen verwerkt en geborgd worden. Je onderzoekt de meest aantrekkelijke opties bij leveranciers, vraagt offertes op en plaatst bestellingen. Je bent kostenbewust, binnen het gewenste kwaliteitsniveau. Je stelt planningen op, doet mutaties, bewaakt de voortgang, het programma van wensen & eisen als blauwdruk centraal en bewaakt budgetten. En jij bent het interne aanspreekpunt voor klanten. Veelzijdiger wordt het niet.

De schakel

Jij begrijpt dat elk van deze onderdelen nodig zijn voor een soepel projectverloop, het realiseren van een topresultaat en het beste rendement. En daarin vorm jij een belangrijke schakel. Uiteraard doe je dat in teamverband met andere Project Managers en collega’s van andere afdelingen, maar ook als Junior werk je samen toe naar het zelfstandig oppakken van enkelvoudige projecten. Je ervaart continu schakelen niet als stress, maar je voelt je juist prettig in een dynamische omgeving. Jij bewaart de rust en bedenkt slimme dingen, wanneer zaken anders gaan dan verwacht. Of beter kunnen met het oog op de toekomst. Daar krijg jij een kick en energie van.

De beste match

 • Beschikt over MBO/HBO denk- & werkniveau.
 • Is 36 tot 40 uur beschikbaar.
 • Beschikt over relevante werkervaring in een B2B omgeving.
 • Heeft sterke affiniteit met professionele interieurconcepten. 
 • Kennis van en ervaring met turnkey projectmanagement is een pré.
 • Heeft een sterke klantfocus en weet klanten aan zich te binden.
 • Ziet het als een uitdaging om samen the next step te zetten en verder te groeien.
 • Is ambitieus en ziet zich in de toekomst doorgroeien naar de rol van Project Manager.
 • Voelt zich thuis in een klein, flexibel en no-nonsense team.
 • Ziet zichzelf werken vanuit ons moderne pand in Lochem met uitzicht op het water.
 • Herkent zich in de termen proactief, positief, praktisch en teamplayer.
 • Is gewend om met het Officepakket en overige relevante systemen te werken.

Enthousiast?
Ben jij enthousiast om als Junior Project Manager aan de slag te gaan? Wil je de mensen achter Julia eens persoonlijk ontmoeten? Pak dan nu de lead en solliciteer direct. Stuur je motivatie en CV naar Bert@Julia.eu. Heb je nog vragen over deze uitdaging? Neem dan gerust contact op met Bert Hendriksen (Hoofd bedrijfsbureau) of Mennolt Seelemeijer (Hoofd Projecten) via 085 273 6756.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.