contact: mail of bel 085 273 6756

Project Manager+ Julia @Concept Gallery Amsterdam

19-02-2019

#resultaatgericht #ondernemend #klantgedreven #regisseur #B2B #36-40uur #HBO #10JaarErvaring #Amsterdam 
 

Even voorstellen

Wij zijn Julia. Persoonlijk, professioneel, prikkelend, proactief en praktisch. Julia is een verfrissende gamechanger in de markt. We blinken uit in het ontwikkelen en realiseren van professionele interieurconcepten. Met een gedreven team van vakidioten geven we gebouwen, projecten en interieurs een eigen karakter en identiteit. Vanuit een geheel eigen visie en aanpak brengen we de gewenste identiteit tot leven. Visueel, organisatorisch en functioneel. Hierin zijn we grensverleggend en grenzeloos. Daar zijn we trots op.

Slagkracht

Waar we niet grenzeloos in zijn is onze slagkracht op het gebied van projectmanagement in de regio Noord-Holland. En dat biedt carrièrekansen voor een doorgewinterde PROJECT MANAGER+. Als een van de FD gazellen genomineerden groeien we hard. En er is nog zoveel meer potentie in de markt voor onze unieke aanpak. Zeker vanuit Concept Gallery in Amsterdam. Het experience center voor, door en met professionals die interieurconcepten kunnen ontwikkelen en tot leven kunnen brengen. Julia is één van de partners in dit experience center. Kleinschalig, maar met grootse ambitie en veel potentie. Elkaar aanvullen en versterken. Dat is het idee.

De uitdaging

Waarom een Project Manager+? In basis zoeken we een resultaatgerichte professional die verantwoordelijk is voor het managen van turnkey projecten voor onze klanten. Een regisseur in hart en nieren, die in staat is om interieurconcepten soepel tot leven te laten komen en dit door weet te vertalen naar resultaat en rendement. Vanuit een helicopterview, maar met oog voor details. Visueel, organisatorisch en financieel. Een topper die in de lead is, het (interne & externe) projectteam leidt en keuzes tijdens het project durft te maken.

Aan de andere kant moet er ook actief gebouwd worden aan het versterken van Concept Gallery Amsterdam als experience center. Daar zit de plus van deze functie. Als ondernemende professional werk je direct samen met de eigenaar van Julia aan het grotere geheel. Hoe? Door Concept Gallery Amsterdam als experience center inhoud en karakter te geven. Door de marktpositie van Julia in de regio verder te versterken en uit te breiden. Door structureel & commercieel bij te dragen aan de groeiambitie. Een uitdaging die past bij jouw ambitie? Dan komen we graag met je in contact.

De beste match

 • Beschikt over HBO denk- & werkniveau.
 • Is 36 tot 40 uur beschikbaar.
 • Heeft kennis van en ervaring met turnkey projectmanagement.
 • Kennis van bouwkundig projectmanagement is zeer wenselijk.
 • Heeft sterke affiniteit met professionele interieurconcepten.
 • Ziet het als een uitdaging om vanuit de rol van Project Manager+ bij te dragen aan het succes van Concept Gallery Amsterdam en Julia.
 • Voelt zich thuis in een klein, ondernemend en no-nonsense team.
 • Ziet zichzelf wel zelfstandig werken vanuit Concept Gallery Amsterdam. Uiteraard behoren een auto, laptop en telefoon ook tot jouw zakelijke uitrusting.
 • Beschikt over een relevant eigen netwerk in de regio Noord-Holland.
 • Herkent zich in de termen proactief, resultaatgericht, verbinder, conceptueel denker en ondernemend.
 • Is gewend om met het Officepakket en overige relevante systemen te werken.

Enthousiast?
Ben jij klaar voor deze carrièrestap? Wil jij de mensen achter Julia eens persoonlijk ontmoeten? Pak dan nu de lead en solliciteer direct. Stuur je motivatie en CV naar Koen@Julia.eu. Heb je nog vragen over deze uitdaging? Neem dan gerust contact op met Koen Colvoort (eigenaar/directeur) via 085 273 6756.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.