contact: mail of bel 085 273 6756

Servicegericht team zoekt BOUWREGISSEUR die graag het voortouw neemt.

17-09-2019

Oh ja; meewerkend voorman mag ook.

#Voorman #Servicegericht #Vakmanschap #Interieur #Bouw #Kwaliteit #32-40uur #Lochem

Even voorstellen

Wij zijn Julia. We blinken uit in het ontwikkelen en bouwen van interieurconcepten. Maatwerk voor de professionele markt. Maar we worden ook steeds vaker gevraagd voor volledige turn key projecten. Met een gedreven team van vakidioten geven we bedrijfspanden, projecten en professionele interieurs een eigen karakter en gezicht.

Vanuit een geheel eigen aanpak brengen we de gewenste uitstraling tot leven. Van kantoren tot winkelpanden. Van vakantieparken tot horecagelegenheden. Van bedrijfsrestaurants tot scholen. Van ontwerp tot montage. Slim, servicegericht en samen. Hierin zijn we sterk. En daar zijn we trots op.

Jouw uitdaging

Waar we ook trots op zijn is dat we groeien. Daarom hebben we binnen ons team montage, service & onderhoud een plek vrij voor een veelzijdige MEEWERKEND VOORMAN die klaar is voor een volgende stap. Een kartrekker die graag het voortouw neemt, het aanspreekpunt is op de bouwlocatie en die niet bang is om zijn/haar handen uit te mouwen te steken. Kortom een vakkundige professional die de puzzelstukjes op het juiste moment op de juiste plek weet te krijgen. Iets voor jou?

Jouw team

Wij geloven in de kracht en waarde van een eigen serviceafdeling. Hiermee zijn we in staat snel te schakelen en het verschil te maken. Want topprojecten (op)leveren, dat gaat niet zonder ijzersterk montage-, service- & onderhoudsteam. Die bouw je samen. Gedreven vakmannen (of vakvrouwen) met elk zijn of haar ervaring, specialisme of talent. Vakmensen die zelfstandig kunnen werken, maar wel als team gaan voor een soepele uitvoering van een project en een maximaal resultaat. Die blij worden van werken aan kwaliteitsprojecten. En zo samen de sleutel vormen voor een correcte oplevering. Daarmee scoren wij voor en met onze klanten.

Jouw werkzaamheden

Als MEEWERKEND VOORMAN bij Julia heb jij aan uitdaging geen gebrek. En jij gaat geen uitdaging uit de weg. Dat zit niet in jou. Sterker nog; jij pakt de rol van kartrekker of bouwregisseur met beide handen aan. Dat doe je voor uiteenlopende projecten door heel Nederland. Een rol waar veiligheid, vakmanschap, vertrouwen en vrijheid centraal staan.

Jij bent een sleutelfiguur. Letterlijk en figuurlijk. Op locatie ben jij het verlengstuk van onze afdeling projecten en het visitekaartje van Julia. Jij enthousiasmeert, communiceert en organiseert de werkzaamheden op de bouwlocatie. Jij houdt de voortgang en planning in de gaten en bent vraagbaak voor de verschillende collega’s, leveranciers, bouwpartners en klanten. Maar je ziet het werk ook liggen en werkt actief mee. Monteren, afwerken, meten, repareren, kwaliteitscontroles of soms lichte bouwwerkzaamheden. Dat behoort tot jouw takenpakket. Veelzijdiger wordt het niet toch?

De ideale meewerkend voorman  

  • Beschikt over (V)MBO denk- of werkniveau.
  • Is 32 tot 40 uur beschikbaar.
  • Heeft ervaring in een soortgelijke functie en/of omgeving (>3 jaar).
  • Heeft brede kennis van of interesse in materialen.
  • Is een vakman of vakvrouw met een passie voor maatwerk.
  • Voelt zich thuis in een klein, ondernemend en servicegericht team.
  • Herkent zich in de termen proactief, praktisch, flexibel en is communicatief vaardig.
  • Beschikt over een leidinggevend VCA-certificaat of is bereid dit te halen.
  • Is vooral een enthousiaste collega, die niet kan wachten om aan de slag te gaan.

Pak jij deze kans

Ben jij enthousiast en zie jij het als een uitdaging om als Meewerkend Voorman bij Julia aan de slag te gaan? Neem dan nu het voortouw. Bel Bert Hendriksen op 085 273 67 56 om alles te weten te komen over deze functie. Mail jouw CV en een korte motivatie naar Bert@Julia.eu. Kom je liever langs om je sollicitatie persoonlijk te brengen of toe te lichten? Dan ben je welkom aan de Hanzeweg 14H in Lochem. Kan je gelijk een kijkje achter de schermen nemen. 

ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.