contact: mail of bel 085 273 6756

Vacature Alert

20-02-2020

Beschik jij over het juiste karakter om commercieel mee te bouwen aan de groei van Julia?

Gepassioneerd team zoekt ACCOUNT MANAGER PROJECTEN.

De uitdaging

Wil jij het verschil maken met slimme oplossingen voor en meebouwen aan uiteenlopende huisvestingsvraagstukken? Interieur, exterieur of turn key. Ben jij in staat om jouw commerciële voelsprieten, creativiteit, technisch inzicht en gevoel voor interieur slim met elkaar te verbinden? Klantvragen doorvertalen naar de meest aantrekkelijke of best passende oplossing? Commerciële kansen signaleren, creëren en benutten? Heb jij een voorliefde voor projectmatig of conceptmatig werken? En zie jij het als uitdaging om een gebouw, kantoor of project een eigen karakter geven vanuit het programma van eisen en/of wensen? Ben jij hierbij niet alleen functioneel of financieel gedreven, maar weet jij ook je stempel te drukken qua design? Dan is dit je kans om een volgende carrièrestap te maken! Wij hebben een stoel vrij voor een Account Manager Projecten. Iets voor jou?

Even voorstellen

Wij zijn Julia. Wij blinken uit in het realiseren van een unieke werk-, merk- of gastbeleving door te bouwen aan indrukwekkende huisvesting. Interieur, exterieur of turn key. Bedenken, begeleiden, bouwen, bewaken en beleven. Visueel, organisatorisch, functioneel en financieel. Dat is waar we als team van gepassioneerde huisvestingsregisseurs grensverleggend in zijn. Daarom is Julia hèt full service regisseursburo dat professionele huisvesting een persoonlijk karakter geeft. Bij Julia zijn we ervan overtuigd dat huisvesting verbeeldt en verbindt. En daar draagt ons team graag aan bij. En jij?

Verbinders

Als onafhankelijke regisseurs wordt er dagelijks gewerkt aan het meest optimale eindresultaat of de gewenste beleving. We denken in kansen en/of mogelijkheden. We zijn een club van slimme verbinders met een sterk netwerk van vakspecialisten en een verrassend verfrissende aanpak. En dat loont. Van dat ene eerste idee tot de officiële oplevering. Van ontwerp tot realisatie. Van advies tot opening. Slim bedacht, sterk geregisseerd, perfect gerealiseerd. Dat is Julia.


Jouw uitdaging

Account Manager Projecten bij Julia dat is een uitdaging voor een ondernemende professional die van een kans een klant maakt. Een veelzijdig aanjager die kan bouwen aan het hele commerciële spectrum. Netwerken, leadgeneratie, salesconversie en relatiebeheer. Daar ga je mee aan de slag. Daar geef jij inhoud aan. Je bent een waardig gesprekspartner voor klanten. Je weet commercie te bedrijven vanuit advies, toegevoegde waarde en ontzorging.

Natuurlijk is er een mooi portfolio van bestaande klantrelaties. Dat is een basis, maar deze basis moet uitgebouwd worden met nieuwe klantrelaties. Bedrijven die werk willen maken van hun werk-, merk- of klantbeleving. Want Julia heeft een heldere groeiambitie en veel groeipotentie. Dat doe je niet alleen, maar wel zelfstandig. Je verdiept je in de markt, benadert klanten, je luistert, ziet verbindingen en weet vragen, wensen en behoeften sterk door te vertalen naar een passende begroting of offerte. Je wordt onderdeel van de afdeling sales & advies. Hier klopt het commerciële hart van Julia.

Is er een klik

Deze uitdaging is echt iets voor jou wanneer:

- Je toe bent aan een tweede of derde commerciële stap.

- Je ervaring of aantoonbare affiniteit hebt met bouwmanagement, interieurbouw of technische projecten.

- Je prettig voelt in een klein, no-nonsense en ambitieus team.

- Je thuis voelt in een klantgedreven en ondernemende omgeving.

- Je beschikt over voldoende ervaring of een sterk netwerk om zelfstandig de markt te bewerken, maar ook beseft dat je samen met specialisten (collega’s of partners) echt het verschil kunt maken.

- Je affiniteit hebt met zowel de technische als design kant van de bouw.

- Je gelooft dat maatwerkoplossingen uitstekend afgewisseld kunnen worden met standaardmeubelen om zo optimaal impact en invulling aan het budget te kunnen geven.

- Je bereid bent om je te verdiepen in onze partners, merken, producten en mogelijkheden.

- Je het oprecht een uitdaging vindt om de klantvraag sterk door te vertalen naar de meest aantrekkelijke huisvestingsoplossing. Interieur, exterieur of turn key.

- Je in staat bent om snel te schakelen, kansen te creëren en om te zetten naar successen. Bij bestaande en nieuwe klanten.

- Je jezelf herkent als pionier, aanjager, inventieve denker, krachtige doener, creatieve organisator, proactieve adviseur en sterke onderhandelaar.

- Klanten, partners en collega’s op je kunnen rekenen.

Kortom; ben jij de veelzijdige aanjager die indruk wil maken met de mooiste huisvestingsprojecten en Julia wil helpen groeien. Pak dan nu de regie over jouw carrière.

 

 De Account Manager Projecten bij Julia….

Beschikt over een relevante, afgeronde opleiding op MBO+/HBO niveau.

Heeft relevante en recente werkervaring als Account Manager (5 > jaar) of een vergelijkbare commerciële functie.

Voelt zich thuis in en heeft ervaring in een B2B omgeving.

Ziet het als een uitdaging om samen the next step te zetten en direct bij te dragen aan het commerciële resultaat.

Wordt blij van het werken in een klein team, met grootse ambitie.

Kan direct 40 uur aan de slag, maar we hebben je minimaal 36 uur nodig.

Is letterlijk en figuurlijk te bouwen aan een relevant en waardevol netwerk. Heb je al een passend netwerk dan werkt dat absoluut in je voordeel.

Heeft affiniteit met de projectmatige markt, techniek en design.

Is in staat om klantwaarde en klanttevredenheid hoog op de agenda te zetten.

Is communicatief sterk. Zowel mondeling als schriftelijk staat men zijn/haar mannetje.

Beschikt over uitstekende kennis van het MS office pakket.

Kennis of ervaring met Vakware is een pré.

Herkent zich in de termen ondernemend, netwerker, resultaatgericht, teamplayer, flexibel, proactief, snel schakelen, slimme denker, sterke doener en een prettige collega.

Ready to join?
Ben jij enthousiast? Zie jij het als een uitdaging om als Account Manager Projecten aan de slag te gaan? Ben jij ervan overtuigd van toegevoegde waarde te zijn voor onze organisatie? En sluit deze functie helemaal aan bij jouw groeiambitie? Dan komen we graag met je in contact. Solliciteer vandaag nog. We zien je CV en een pakkende motivatie graag tegemoet voor 9 maart 2020 via Koen@Julia.eu. Liever eerst even bellen? Dat kan ook via 06 81 82 28 28.