contact: mail of bel 085 273 6756

Vacature Alert

20-02-2020

Klantgedreven CONCEPT REGISSEUR | PROJECT MANAGER+

Even voorstellen

Wij zijn Julia. Persoonlijk, professioneel, prikkelend, proactief en praktisch. Wij blinken uit in het realiseren van een unieke werk-, merk- of gastbeleving door te bouwen aan indrukwekkende huisvesting. Als team geven we interieur, exterieur of turn-key projecten een eigen karakter en identiteit. Vanuit een geheel eigen visie en aanpak brengen we de gewenste uitstraling tot leven.

Bedenken, begeleiden, bouwen, bewaken en beleven. Visueel, organisatorisch, functioneel en financieel. Dat is waar we als team van gepassioneerde huisvestingsregisseurs grensverleggend en grenzeloos in zijn. Daarom is Julia hèt full service regisseursburo dat professionele huisvesting een persoonlijk karakter geeft. Bij Julia zijn we ervan overtuigd dat huisvesting verbeeldt en verbindt. En daar draagt ons team graag aan bij. En jij?

Slagkracht

Waar we niet grenzeloos in zijn is onze slagkracht op het gebied van concept- & projectmanagement. En dat biedt carrièrekansen voor een stevige CONCEPT REGISSEUR of PROJECT MANGER+ die graag in de lead is. Een professional die het als een uitdaging ziet om een huisvestingsconcept optimaal tot leven te laten komen in een gebouw. Als één van de FD gazellen groeien we hard. En er is nog zoveel meer potentie in de markt voor onze unieke aanpak.

Jouw uitdaging

Wil jij het verschil maken met slimme oplossingen voor en meebouwen aan uiteenlopende huisvestingsvraagstukken? Interieur, exterieur of turn-key. Word jij blij van het managen van uiteenlopende huisvestingsprojecten? Weet jij als geen ander om de lead te pakken en een project van A tot Z te begeleiden? Maar durf jij als Concept Regisseur ook een stap verder te gaan? Heb jij het in je om het concept of design centraal te zetten en daadwerkelijk sterk, soepel en succesvol tot leven te laten komen in een gebouw of huisvesting? Weet jij optimaal sfeer en beleving te creëren binnen de technische en financiële kaders? Overzie jij wat de impact is van keuzes op het beoogde concept en weet je dit ook duidelijk over te brengen? Dan is dit jouw kans.

Het karakter

Jij weet dat projectmanagement een vak is en kent de klappen van de zweep. Als Concept Regisseur vertegenwoordig jij letterlijk en figuurlijk het karakter van onze organisatie. Jij krijgt en pakt de verantwoordelijkheid voor jouw projecten. Je zorgt dat het programma van wensen & eisen helder is, zet doelstellingen centraal en organiseert dat het beoogde concept(design) tot leven komt in het gebouw of interieur.

Je bent in de lead in termen van kwaliteit, planningen, kosten, veiligheid, voortgang en behalen van deadlines. Jij zorgt voor de juiste documenten, tekeningen & middelen, op het juiste tijdstip, op de juiste plek bij de juiste mensen. Je regisseert het totaal, durft keuzes te maken en leidt het projectteam, dat bestaat uit interne mensen en externe partners. Je werkt vanaf kantoor in Lochem, maar bent ook regelmatig te vinden op locatie bij de klant. Veelal binnen Nederland, soms buiten onze landsgrenzen. Efficiënt en effectief werken zit in jouw DNA.

Jouw rol

Jouw rol kan het beste getypeerd worden als regisseur. Daarin voel jij je prettig. Zo zorg jij voor resultaat en rendement. Tijdens het project ben jij contactpersoon voor onze klanten. Soms architecten, soms vastgoedorganisaties of soms directe (eind)gebruikers van het pand. Maar altijd voor klanten die anders durven denken en kwaliteit, meerwaarde en persoonlijke aandacht waarderen.

Elk contactmoment met een klant zie jij als een kans om meerwaarde te bieden en te streven naar 100% klanttevredenheid. Zo gaan jij en je team samen voor succes. Een geweldig eindresultaat en een uniek concept. Daar krijg jij een kick van. Elk project weer. Daarom is projectmanagement een vak en Concept Regisseur een sleutelpositie binnen Julia. Durf jij het aan? En zie jij het als een uitdaging om onderdeel te worden van het succes? Dan komen we graag met je in contact. 

 De Concept Regisseur bij Julia…

- Beschikt over HBO denk- & werkniveau, bij voorkeur aangevuld met relevante opleidingen.

- Heeft relevante en recente werkervaring als Concept of Project Manager (5> jaar).

- Heeft kennis van en ervaring met turn-key projectmanagement.

- Kennis van bouwkundig projectmanagement is zeer wenselijk.

- Voelt zich thuis in en heeft ervaring in een B2B omgeving.

- Ziet het als een uitdaging om samen the next step te zetten en direct bij te dragen aan het resultaat.

- Heeft aantoonbare affiniteit met professionele huisvestings- of interieurconcepten.

- Voelt zich thuis in een klein, ondernemend en no-nonsense team.

- Kan direct 40 uur aan de slag, maar we hebben je minimaal 36 uur per week nodig.

- Ziet zichzelf wel zelfstandig werken vanuit Lochem waar mogelijk en vanaf de klantlocatie waar nodig. Uiteraard behoren een auto, laptop en telefoon ook tot jouw zakelijke uitrusting.

- Herkent zich in de termen proactief, resultaatgericht, verbinder, conceptueel denker en ondernemend. Slimme denker, sterke doener.

- Is in staat om klantwaarde en klanttevredenheid hoog op de agenda te zetten.

- Is communicatief sterk. Zowel mondeling als schriftelijk staat men zijn/haar mannetje.

- Beschikt over uitstekende kennis van het MS office pakket.

- Kennis of ervaring met Vakware is een pré.

Ready to join?
Ben jij enthousiast? Zie jij het als een uitdaging om als Concept Regisseur aan de slag te gaan? Ben jij ervan overtuigd van toegevoegde waarde te zijn voor onze organisatie? En sluit deze functie helemaal aan bij jouw groeiambitie? Dan komen we graag met je in contact. Solliciteer vandaag nog. We zien je CV en een pakkende motivatie graag tegemoet voor 9 maart 2020 via Koen@Julia.eu. Liever eerst even bellen? Dat kan ook via 06 81 82 28 28.